ОШ "Краљ Александар Карађорђевић"

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Мудре мисли

Живот нам враћа само оно што ми другима дајемо!

Иво Андрић

 

Вести

ИЗВЕШТАЈ СА ПРОСЛАВЕ ДАНА ШКОЛЕ 2015.ГОДИНЕ

Ел. пошта Штампа ПДФ

ИЗВЕШТАЈ СА ПРОСЛАВЕ ДАНА ШКОЛЕ 2015.ГОДИНЕ

 

Као и сваке године, Дан школе обележен је почетком јуна. У суботу, 6. јуна, традиционално, започето је отварањем изложбе пергамената, које су радили наши ученици и за које су освојили значајне међународне награде. Отварању изложбе у холу школе присуствовали су ученици, наставници и чланови месне заједнице.

У 12 часова у сали Дома културе изведена је представа „Покондирена тиква“ коју су припремили ученици драмске секције и наставница српског језика Јелена Ћосић Станковић.Ученици су показали велики труд и таленат тумачећи ово чувено Стеријино дело. Посебан утисак оставила је Кристина Срдановић тумачећи лик Феме. Публика је њихово залагање препознала, те су веома похвалано оценили представу, сматрајући да би требало да има више извођења. Учесници представе су: Кристина Срдановић, Данијела Саватић, Милица Трипуновић, Сања Перић, Лука Јекић, Јован Драгишић и Стефан Бановић.Након представе прослава је настављена свечаним ручком који је организован у просторијама школе.

 

Текст припремила: Јелена Ћосић Станковић

 

Последње ажурирано понедељак, 17 октобар 2016 17:11

Бесплатни уџбеници

Ел. пошта Штампа ПДФ

У пројекту „Бесплатни уџбеници за школску 2015/2016. годину“ учествовала  је и наша школа . Укупно се пријавио  101 ученик.

82 ученика су добила 100%,18 ученика 50% и једном ученику нису одобрени бесплатни уџбеници.

Свиученици, односно њихови родитељи/старатељи биће позвани у периоду, између 20.04 и 10.05.2015. године, од стране учитеља/разредногстарешине дасе изјасне које уџбенике желе да наруче.

Изабрани уџбеници биће достављени школама до почетка школске 2015/2016. године.

Последње ажурирано понедељак, 17 октобар 2016 17:13

Завршни испит

Ел. пошта Штампа ПДФ

МАЛА МАТУРА

У духу припреме за завршни испит свим осмацима препоручујем сајт www.mala-matura.com.

То сајт настао у циљу припреме ученика за завршни испит, а идеја је испунити ученичко време седење за рачунаром на користан начин.

НАПОМЕНА: За све нејасноће пишите ми на меил Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели , а неке препоруке следе.

- приликом БЕСПЛАТНОГ пројављивања, приступате логовању. Мали савет је да користите испред корисничког имена iths. и Ваше корисничко име без размака.

Последње ажурирано понедељак, 17 октобар 2016 17:14

Уџбеници за 2015-2016 школску годину

Ел. пошта Штампа ПДФ

 

Уџбеници за 2015-2016 школску годину

Последње ажурирано понедељак, 17 октобар 2016 17:15

Страна 9 од 11