ОШ "Краљ Александар Карађорђевић"

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Мудре мисли

Будућност припада онима који се најдаље и најдуже сећају прошлости!

Ниче

 

Вести

Реновирана и рибарска школа, Сеоска олимпијада помогла обнову

Ел. пошта Штампа ПДФ

Дуги низ година у рибарску школу се слабо улагало, али у последње две године она је добила потпуно нов изглед.

Велики радови у школском  окружењу започети су у лето предходне године, пред одржавање VI сеоских олимпијских игара,којима су Рибари били домаћин. Центар збивања био је управо школско двориште и његово игралиште.

Као победници прошлогодишњих, али и као домаћини овогодишњих игара, Рибари су добили одређене донације које су наменски употребљене. Вредни мештани  су та средства су употребили за уређење спортског терена. Осим новог асфалтног слоја, добили смо терене за мали фудбал, одбојку, кошарку као и сто за стони тенис.

Последње ажурирано понедељак, 17 октобар 2016 17:20 Опширније...

Реконструкција школе

Ел. пошта Штампа ПДФ

Након  дуге и  тешке  прошлогодишње  школске  године , напокон  су завршени радови на школи.Настава је почела  да  се одвија  у нормалним  околностима.

Иако су неимари  прилично  каснили са извођењем  радова,привело  се крају  умивању лица наше школе.Одмах када дозволе време и новац и стари део школе добиће нови изглед ,надамо се ускоро.Обзиром да смо једна од најстаријих школа у  Мачви,веома смо срећни што коначно добијамо савремену школу.

Последње ажурирано понедељак, 17 октобар 2016 17:20 Опширније...

Шта знаш о саобраћају

Ел. пошта Штампа ПДФ

Прошле године школа се прикључила акцији Ауто-мото савеза Србије и организовала,за ученике  од петог до осмог разреда, такмичење Шта знаш о саобраћају?

Такмичење се састојало из две фазе.Прва била је израда теста, а друга прелазак полигона са препрекама-бициклом.Ученици су помагали  наставнику техничког образовања Миољубу Ђинићу у изради полигона.Полигон се састојао од седам препрека.Свако одељење је имало  по једног капитена који је својим саиграчима  помагао у превазилажењу препрека.

Последње ажурирано понедељак, 17 октобар 2016 17:21 Опширније...

Страна 16 од 16